گرامیداشت روز آزمایشگاه در شهرستان بوانات
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بوانات دکتر زهرا کریمی، رئیس شبکه بهداشت و درمان بوانات با حضور در آزمایشگاه بیمارستان ولی عصر(عج) و مرکز خدمات جامع سلامت بوانات، روز آزمایشگاه را به کارشناسان و پرسنل آزمایشگاه تبریک گفت.

گرامیداشت روز آزمایشگاه در شهرستان بوانات

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بوانات، دکتر «زهرا کریمی» رئیس شبکه بهداشت و درمان بوانات، به همراه معاون بهداشت، مدیر و مترون بیمارستان شنبه 30 فروردین 1399 با حضور درآزمایشگاه بیمارستان ولی عصر(عج) و آزمایشگاه مرکز خدمات جامع سلامت «سوریان» ضمن گرامیداشت روز تولد حکیم جرجانی و روز آزمایشگاه، این روز را به  پرسنل و کارشناسان آزمایشگاه تبریک گفت.

دکتر کریمی یادآور شد: تلاش های خالصانه پرسنل آزمایشگاه در تشخیص به موقع بیماری، کمک مهم در پیشگیری، کنترل و درمان بیماران دارد.

تاریخ:
1399/02/10
تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)