دانستنی های غذا و دارو:
 

pdf.jpg اصول سیستم haccp

pdf.jpg مستند سازی

pdf.jpgمیکروبهای گوشت و فرآورده های گوشتی

pdf.jpgکورتون ها  1    2

pdf.jpgآشنایی با قوانین مسئولین فنی

pdf.jpgآشنایی با آزمون های فاضلاب

pdf.jpgنکاتی در مورد فرآورده های آرایشی و بهداشتی

pdf.jpg آنتی بیوتیک ها

pdf.jpg مراقبت های بیماران دیالیزی - نقش تغذیه و مراقبت از داروها

pdf.jpg مراقبت های بیماران دیالیزی

pdf.jpg نکاتی در مورد تیزابی کردن انگور

pdf.jpgپوکی استخوان

pdf.jpgمسمومیت با منواکسید کربن (مرگ خاموش)

pdf.jpgمروری بر نحوه تزریق و نگهداری دارو

pdf.jpgخصوصیات خمیر دندان
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-2-27 8:56        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ